1402/10/5 سه‌شنبه
شهادت سردارسرافراز حاج سیدرضی موسوی.
پیام تسلیت خانم دکترکرمی رییس دانشگاه پیام نور استان زنجان

پیام تسلیت خانم دکترکرمی رییس دانشگاه پیام نور استان زنجان در پی شهادت سردارسرافراز حاج سیدرضی موسوی.
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا» (احزاب ۲۳)

⚫️امروز انقلاب اسلامی  بعنوان پرچم دارمبارزه با استکبارجهانی، شاهد عروج سردارسرافراز شهید حاج سید رضی موسوی  است این رویدار از یک سو فراقی غمبار واز سوی دیگر رویشی وصف‌ناپذیر در جبهه مقاومت است، این سانحه حکایت از زبونی و شکست عاملان و آمران صهیونیستی داردو آنها به خوبی می دانند اضمحلال ونابودی شان قطعی است و با این رفتارها نمی توانند بر روزگار خود بیفزایند.

⚫️خودباوری، پیروزی های محورمقاومت وامنیت ملت بزرگ ایران مرهون مجاهدت خالصانه شهدای عزیزی چون سردار عزیزحاج قاسم سلیمانی و  شهید حاج سید رضی موسوی و همرزمان اوست و بی‌شک، درفرهنگ الهی ما شهادت پایان نیست  بلکه آغازی بی بدیل است وبا کوچ او به حول و قوّه‌ی الهی راه وی متوقّف نخواهد شد.

⚫️مجاهدت خالصانه و مبارزه خستگی ناپذیر شهیدعزیزباداعش و تروریست‌های تکفیری و سپس وقف چنددهه خود برای نیل به اهداف جبهه مقاومت دستاوردی غیر ازشهادت نمی تواند داشته باشد

⚫️اینجانب شهادت این دلاورمرد انقلابی را به ساحت مقدس حضرت اباصالح المهدی (عج)و فرماندهی کل قوا (مدظلله العالی)  و خانواده و همه ملت بزرگ ایران و بخصوص دانشگاهیان گرامی تبریک و تسلیت عرض نموده، از حضرت حق تداوم راه شهدای عزیزرا مسالت می نمایم

دکتر رویاکرمی
رییس دانشگاه پیام نور استان زنجان