فرهنگی و دانشجویی
1401/8/17 سه‌شنبه
آخرین مهلت ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه

🔴 *آخرین مهلت ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه*

🔴 براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان ، آخرین مهلت ثبت تقاضای وام شهریه توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir  تا تاریخ 5 آذر ماه خواهد بود.

🔴دانشجویان متقاضی و واجد شرایط می بایست نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند .

🔴 سقف وام تسهیلات درهرمقطع :
مقطع کارشناسی هر ترم 15.000.000 ریال
مقطع کارشناسی ارشد هر ترم 30.000.000 ریال
مقطع دکتری هر ترم 65.000.000 ریال

🔴 *مدارک موردنیاز* :
تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجو و تأیید فرم توسط کارشناس امور دانشجویی دانشگاه
تعهدنامه محضری ( در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود )
آخرین حکم کارگزینی ضامن
کپی شناسنامه ، کارت ملی دانشجو و ضامن

🔴 *ثبت نام در سامانه صندوق رفاه*     *bp.swf.ir*
نام کاربری : کد ملی
کلمه عبور : کد ملی
( دانشجویانی که رمز عبور قدیمی دارند با همان رمز عبور )
مرکز آموزشی خود را حتما دانشگاه پیام نور واحد استانی زنجان انتخاب نمایید.

🔴 *جهت استعلام ثبت احوال باید شماره تلفن همراه دانشجویان با کد ملی ، نام و نام خانوادگی و کلیه اطلاعات فردی دانشجو تطابق داشته باشد.*

🔴دانشجویانی که قبلا وام دریافت نموده و سند تعهد محضری تحویل داده اند نیازی به اخذ مجدد سند تعهد محضری و ارائه مدارک به دانشگاه نیست .

🔴 *پس از ثبت نام به امور دانشجویی مرکز / واحد خود مراجعه نمایید .*