فرهنگی و دانشجویی
1401/8/23 دوشنبه
ششمین دوره جشنواره رویش دانشگاه پیام نور آغاز شد.
ششمین دوره جشنواره رویش دانشگاه پیام نور به میزبانی استان یزد برگزار می گردد.

ششمین دوره جشنواره رویش دانشگاه پیام نور آغاز شد.
ششمین دوره جشنواره رویش دانشگاه پیام نور به میزبانی استان یزد برگزار می گردد.
این جشنواره به منظور حمایت از تولیدات دانشجویی و شناسایی استعدادهای جوان و تقویت روحیه فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی و همچنین حمایت از آثار و دستاوردهای دانشجویی در بخش های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی برگزار می گردد.
ششمین دوره جشنواره رویش  در چهار بخش  فعالیت کانون ها اعم از کانون های ادبی و هنری، کانون های اجتماعی، کانون های دینی و مذهبی، کانون های فرهنگ و اندیشه و در دو بخش فردی و گروهی  آثار دستاوردهای دانشجویی برگزار می گردد.
دانشجویان علاقمند به شرکت در این رویداد می توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگیEfarhangi.pnu.ac.ir  با نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمزعبور (شماره ملی) نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم های مربوطه آثار خود که در بازه زمانی اسفند 1400 تا اسفند 1401 تولید شده است ، اقدام نمایند.
زمان داوری و مرحله نهایی جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.