فرهنگی و دانشجویی
1401/10/4 یکشنبه
به مناسبت روزوحدت حوزه ودانشگاه نشست مشترک اساتید حوزه ودانشگاه در شهرستان خدابنده برگزار گردید.

.

در ابندای این مراسم امام جمعه محترم شهرستان خدابنده حجه الاسلام و المسلمین موسوی ضمن خوشامد گویی به میهمانان حاضر در جلسه یاد و خاطره شهید مفتح را گرامی داشت و وحدت حوزه و دانشگاه را از برگات انقلاب اسلامی دانست و به ادامه دار بودن جلسات مشترک حوزه و دانشگاه تاکید کرد.
در بخش دیگری از این مراسم روسای محترم حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند. ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز قیدار در صحبت های خود به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه تاکید نمود و افزود : ارتقای هرجامعه ای درگروتلاش موثرنخبگان وفرهیختگان بصیروآگاهی است که عمدتا حاصل وثمره تربیت نظامهای دانشگاهی هستندکه می تواننددرالگوی پیشرفت اسلامی ایرانی نقش برجسته ای داشته باشند. ازآنجاکه رهبرفرزانه انقلاب به طورکلی مبانی الگوهای رایج توسعه جهانی را غلط وآنها را ناکارآمد ارزیابی می کنند وبه همین دلیل ارانه الگوی جدیداسلامی –ایرانی رابرای کشورضروری می دانند. ایشان فرایند تحقق هدفهای اسلامی رایک فرایندطولانی والبته دشواردانسته و فرایند تحقق اهداف انقلاب را تا رسیدن به نقطه مطلوب در پنج گام : انقلاب اسلامی ،نظام اسلامی ،دولت اسلامی ، کشوراسلامی ،تمدن بین المللی اسلامی ترسیم نموده اند ازنظررهبرانقلاب الگوی پیشرفت اسلامی –ایرانی لازمه تحقق تمدن اسلامی است واستفاده ازالگوهای رایج نمی تواند مارابه این هدف برساند. اسلامی بودن الگوی پیشرفت اساس کاراست ولازمه تحقق این موضوع تحقیقات عمیق اسلامی وارتباط وثیق وپیوسته باحوزه های علمیه وفضلای متفکر آگاه ومسلط برمبانی فلسفی ،کلامی وفقهی است ضمنا توجه به وجه ایرانی درعنوان الگوی اسلامی –ایرانی پیشرفت نیزمهم است  زیراایران زمینه تحقق این الگوست.
در اانتهای این مراسم به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری یکی از روحانیون حاضر در جلسه به ذکر مصیبت و مرثیه سرایی پرداخت.